top of page

MUSIK FOR MANGE ØRER

Hørelære og musikteori for større hold

Hørelære og musikteori
Hanna Rose Jørgensen Pernille Bøge Clara Smedegaard

Musik for mange ørers tre forfattere mødte hinanden på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium i 00’erne og har siden arbejdet tæt sammen om hørelære- og sangundervisning på Sankt Annæ Gymnasium. Sideløbende har de hver især fordybet sig i musikpædagogiske specialer.

 

Pernille Bøge er kandidat i hørelærepædagogik fra konservatoriet og dirigent for Sankt Annæ Spirekor. Foruden hørelære og kor er hun særligt optaget af dans, krop og bevægelse for både børn og voksne.

 

Clara Smedegaard har – med afsæt i en kandidatgrad fra konservatoriet – bred erfaring som korleder for spire-, børne- og pigekor. Som dirigent for DR SpireKoret er hun en fast del af dirigentteamet i DR-korskolen. Clara er i berøring med korlivet i hele Danmark og underviser på korstævner og kurser for korledere.

 

Hanna Rose Jørgensen er ligeledes uddannet fra konservatoriet og underviser i musik i gymnasiet. Derudover har hun en kandidat i musikdidaktik. Hun har blandt andet undervist i musikpædagogik samt teoretisk pædagogik og psykologi på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium og Syddansk Musikkonservatorium.

 

Bogens forfattere har i arbejdet med Musik for mange ører trukket på deres store erfaring med musikformidling og musikalsk læring i undervisningssammenhæng. Målet har været at skabe et undervisningsmateriale, der kan bruges af alle, der arbejder med hørelære og musikteori for større hold.  

bottom of page